De Streek (Sta. Cr. dŽAro)
villaspanje.nl

Home
Villa Nerja TH05
     Streek
     Info
Villa d'Aro VR213
     Streek

     Info


Vall Repos (letterlijk vertaald: lekker rustig) is een urbanisatie, die tussen het schattige dorpje Calonge (8 km) en het historische plaatsje Romanya (4 km) ligt.

De woningen van de urbanisatie liggen verspreid in de bossen en op de heuvels van de Gavarres. Een unieke plek met absolute rust en privacy. Vall-Repos ligt op een steenworp afstand van de prachtige kust van de Costa Brava. De mondaine badplaats Platja d’Aro of het lieflijke plaatsje St. Antoni de Calonge met haar prachtige strand met wandelpaden langs de kust, liggen op circa 10 km afstand. St.Feliu de Guixol (12 km) is zeker de moeite waard voor een bezoek, met haar mooie boulevard (op zondagochtend markt), winkeltjes, terrasjes, uitstekende restaurantjes en zeilschool. Paardrijscholen in Santa Cristina d’Aro, golfen op de diverse golfbanen in de nabijheid zoals de internationaal bekende 27-holes golfclub Solius (6 km) of wandelen op de mooie uitgetekende wandelpaden, er is genoeg te doen in de nabije omgeving. In Romanya bevindt zich de prachtige pre-romaanse Sant Marti-kerk, belangwekkend door zijn structuur en veel van zijn elementen, waaronder de klokkentoren uit de tiende eeuw. Op een halve kilometer afstand bevindt zich de grot Diana. Een van de mooiste megalithische en best behouden monumenten van het land.

Vall Repos is gelegen op circa 100 km afstand van Barcelona, zo’n 110 km van de Franse grens en 30 km van Girona. Vluchten zijn te boeken op www.basiqair.com (Girona en Barcelona) of op www.easyjet.com (vliegt alleen op Barcelona).

UitzichtBalkon01.JPG (53028 bytes)

strandplatjadaro01.jpg (15588 bytes)

 

 

parroquia_rom.jpg (19284 bytes)
mas_nou.jpg (34348 bytes)

 

 

wpe4D.jpg (4155 bytes)
wpe1D.jpg (1857 bytes)